Notă de informare privind protecţia datelor personale

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 2016/679/27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, societatea  SC GOLD CAKE S.R.L  are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. SC GOLD CAKE S.R.L  colectează și prelucrează date cu caracter personal în următorul scop:

  1. b) Activități post-vânzare cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea acestora privind evaluarea produselor si serviciilor oferite, îmbunătățirea calității serviciilor de reparații și întreținere a produselor și serviciilor comercializate prin activitatea desfășurată;
  2. c) Activități referitoare la respectarea prevederilor legale privind întocmirea și raportarea documentelor specifice și contabile;
  3. d) Activități referitoare la siguranța dumneavostră și a bunurilor dumneavoastră;
  4. e) Interesului legitim urmărit de SC GOLD CAKE S.R.L sau o parte terță;
  5. f) Rezolvarea solicitărilor dumneavoastră în legătură cu activitatea desfășurată de SC GOLD CAKE S.R.L

Datele dumneavoastră ne sunt necesare in scopul desfășurării activității.Refuzul dumneavoastră de a furniza anumite date poate determina imposibilitatea furnizării de către SC GOLD CAKE S.R.L  a serviciilor ori bunurilor solicitate.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către SC GOLD CAKE S.R.L  și sunt comunicate numai următorilor destinatari: angajații desemnați ai societății, persoana vizată, parteneri contractuali ai societății, alte companii din același grup cu SC GOLD CAKE S.R.L , societăților bancare la care clienții au deschise conturi și pe care le-au comunicat către SC GOLD CAKE S.R.L , instituții publice autorizate să prelucreze date cu caracter personal ( de ex. ANAF, Ministerul de Interne prin Poliția Română, etc.) .

SC GOLD CAKE S.R.L  colectează date și în scopuri de marketing sau publicitate, dar doar cu acordul dumneavoastră expres. Acesta se realizează fie prin accesarea site-urilor noastre și completarea datelor în câmpul de newsletter fie printr-un acord expres semnat cu unul dintre angajații sau colaboratorii noștrii. Aveți oricând posibilitatea să vă retrageți acest consimțământ și să va bucurați în continuare de serviciile Project Cucina.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679/27 aprilie 2016, beneficiați de:

  • dreptul la transparență,
  • dreptul de a fi informat,
  • dreptul de acces la date,
  • dreptul la rectificare,
  • dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)*,
  • dreptul la restricționarea prelucrării,
  • dreptul la portabilitatea datelor,
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii automate (inclusiv crearea de profiluri),
  • dreptul de a se adresa justiției/ ANSPDCP.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la SC GOLD CAKE S.R.L  din Strada Brașovului 162 , Prejmer sau la email office@pensiuneaoficial.com .

Datele sunt colectate direct de la dumneavoastră, membrii ai familiei, împuterniciți ori în cadrul unor relații de muncă. Ele se colectează fie direct (de ex. prin completarea fișei de cazare, ori prin emailul transmis de dumneavoastră), fie prin intermediul colaboratorilor noștrii (de ex. efectuați o rezervare prin intermediul aplicațiilor specializate cum ar fi Trivago ori agențiile de turism). Există cazuri cand datele sunt furnizate in cadrul unui raport comercial încheiat cu societatea la care lucrați sau colaborați ( de ex. cand călătoriți în interes de afaceri sau se organizează un eveniment cu o listă nominală de invitați). Colectăm date și prin intermediul cookie-urilor, dar acestea pot fi ușor blocate de dumneavoastră prin intermediul setărilor browserului. În cadrul locațiilor SC GOLD CAKE S.R.L  exista un sistem de supraveghere video. Acesta supraveghează zonele comune, conform prevederilor impuse de legislația în domeniu. Perioada de stocare a imaginilor este de 30 de zile. În cazul în care datele dumneavoastră sunt transferate pe teritoriul Uniunii Europene sau al altor țări din afara acesteia ( de ex. in baza relațiilor comerciale avute cu agențiile de turism, ori aplicațiile de rezervări specifice) ne asigurăm că și acestea respectă prevederile legale privind protecția datelor cu caracter personal și există o legislație compatibilă și acceptată de Uniunea Europeană. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa accesați oicare dintre siteurile noastre și să descoperiți rubrica de Politica de Confidențialitate și Politica de Cookie-uri.

Observație: *orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de politie, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; *orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Image